Първо Здравейте,да Ви кажа честно вече незнам какво да правя и какво да сменям!Проблемчето е следното:преди седмица имах проблем с датчик на колянов вал,който след това смених изчитих грешките които бяха записани и така!Уж всичко беше наред докато на следващия ден при пускане по-инерция колата отново угасна,рекох си заради това че ми клати оборотите може би!на следващия ден пак диагностика с надеждата да има нещо,но не няма нищо записано!почиствах дросела и спря да клати обороти,и така до днес!отново същото правя завой освобождавам от скорост и пак чеп гасне!вече съм в положение Шах и Мат!всичко по запалването е сменено но явно не е там причината!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гасне "безпричинно" ?!? 156 1.8
Collapse
X
-
аз неговоря за нестабилни обороти,аз говоря за това ,че колата гасне без да има причина!нито на диагностика излиза нещо,и съм в 9-та глуха!след като са сменени:кабели,свещи,лули,дебитомер,ламда сонда,датчик на колянов вал преди няколко дни,почистен и ресетнат дросел и какво ли още не колата няма нестабилни обороти а гасне когато и дойде на акъла,и това не на скорост а само на свободна!!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениеаз неговоря за нестабилни обороти,аз говоря за това ,че колата гасне без да има причина!нито на диагностика излиза нещо,и съм в 9-та глуха!след като са сменени:кабели,свещи,лули,дебитомер,ламда сонда,датчик на колянов вал преди няколко дни,почистен и ресетнат дросел и какво ли още не колата няма нестабилни обороти а гасне когато и дойде на акъла,и това не на скорост а само на свободна!!
Comment
-
Това по-скоро е от неадаптиран дросел или пресакан ТПС.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТова по-скоро е от неадаптиран дросел или пресакан ТПС.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Аз много ги оправям вече тия проблемчета. Повечето с клатещи обороти ходили по мъките се оказва проблемен самия дросел като тяло, ос, клапа. Ревизирам ги и ги пренастройвам на едно стендче тука и оборотите заспиват.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment